Copyright © 2020. All Rights Reserved
BG

Участвай в изложба

Участвай в изложба
 

 

 

 

КупиИзкуство.БГ е онлайн галерия, която дава възможност на художниците да продават свои произведения!

 

Обединеняваме творци в името на обща цел - да си помогнем заедно. Искаме да докажем, че може да съществува и функционира реален пазар на изкуството в България и то онлайн!

 

В тази галерия организираме за Вас, авторите, и за почитателите на Вашето изкуство ежемесечни изложби, в които представяме по едно произведение от всеки участващ автор и регулярни представяния "Автор на фокус", които са участвали вече в общите изложби. 

 

 
 

 

 

Правила за участие в изложбите на Онлайн галерия КупиИзкуство.БГ / BuyArt.BG  

 

Общите изложби се организират всеки календарен месец, покана за участие се изпраща до авторите по имейл в средата на предходния месец. Записване за получаване на информация за предстоящите изложби става ТУК

Произведенията в общите месечни изложби се селектират. Подреждането става по реда на подаване и включват до 80 произведения, по едно от всеки автор и при всяка продажба се добавя още една работа от автора.

Кандидатстването става с електронен ФОРМУЛЯР, изпраща се по едно произведение с поне 3 снимки: обща, детайли от произведението и по възможност снимка в интериор и гръб. Формулярът се публикува ежемесечно на Facebook и Instagram страницата на КупиИзкустжо.БГ / buyart.bg около 15 число на всеки месец. 

 

! НЕ ДАВАМЕ обратна връзка ако не сме одобрили творбата Ви за изложбата, за която кандидатствате !Произведенията трябва да са налични по време на изложбата, за да могат да бъдат изпратени по куриер и да НЕ СЕ предлагат другаде. Опитът ни показва, че при по-големи разлики в цените между КупиИзкуство.БГ и останалия онлайн пазар, няма високи продажби и няма смисъл, в това да Ви представяме.

Комисионната при обща изложба е 25%. Крайната цена, предлагана от авторите, трябва да бъде съизмерима с цените, на които предлага своите произведения в интернет.

Може да се запознаете с начина ни на ДОСТАВКА с фирми Еконт, и за извън България - DHL -- ТУКИндивидуално представяне "Автор на фокус":

 

За самостоятелно представяне комисионната е 40% и се приемат по 8 ексклузивни работи от автор. При всяка продажба се добавя нова, така че да се поддържат 8 работи в продажба.

 

Създава се индивидуално под-меню в онлайн галерията. 

 

Индивидуална масирана реклама в Интернет и интервю за Фейсбук страницата на КупиИзкуство.БГ

 

 

Ползи от работата с онлайн галерията КупиИзкуство.БГ / BuyArt.BG:


Комисионната на галерията покрива следните ресурси:

- Масирана реклама в интернет (Google и в социалните мрежи Facebook и Instagram)

- Логистика по доставка в страната става с Еконт, а в чужбина с DHL, което включва преференциални цени и прави произведенията атрактивни за потенциалните купувачи. Организация на доставката (издаване на товарителници, следене на пратки и кореспонденция с купувачи), което значително облекчава авторите по техническия аспект на продажбите.

- Възможност да бъдете селектирани за представяне от нас за продажба на Вашите произведения в чужбина през англоезичната ни галерия ArtTomato

 
 
Ако искате да разберете първи за нови възможности за кандидатстване, АБОНИРАЙТЕ СЕ за мейлинг листата ни: