.
.
Copyright © 2022. All Rights Reserved
BG

Участвай в изложба

Участвай в изложба
 

 

 

 

КупиИзкуство.БГ е онлайн галерия, която дава възможност на художниците да продават свои произведения!

 

Обединеняваме творци в името на обща цел - да си помогнем заедно. Искаме да докажем, че може да съществува и функционира реален пазар на изкуството в България и то онлайн!

 

В тази галерия организираме за Вас, авторите, и за почитателите на Вашето изкуство ежемесечни изложби, в които представяме по едно произведение от всеки участващ автор и регулярни представяния "Автор на фокус", които са участвали вече в общите изложби. 

 

 
 

 

 

Правила за участие в изложбите на Онлайн галерия КупиИзкуство.БГ / BuyArt.BG  


Общите изложби се организират всеки календарен месец, покана за участие се изпраща до авторите по имейл в средата на предходния месец. 


Кандидатстването става с електронен ФОРМУЛЯР. 
Изпраща се по едно произведение с поне 3 снимки: обща, детайли от произведението и по възможност снимка в интериор и гръб. Формулярът се изпраща по имейл до, записаните автори в нашата мейлинг листа, около 15 число на всеки месец. 

 

 

Произведенията в общите месечни изложби се селектират. Подреждането става по реда на подаване и включват до 80 произведения, по едно от всеки автор и при всяка продажба се добавя още една работа от автора.


! НЕ ДАВАМЕ
обратна връзка ако не сме одобрили творбата Ви за изложбата, за която кандидатствате !

 

Комисионната при обща изложба е ВЕЧЕ Е 40%.

Крайната цена, предлагана от авторите, трябва да бъде съизмерима с цените, на които предлага своите произведения в интернет. Опитът ни показва, че при по-големи разлики в цените между КупиИзкуство.БГ и останалия онлайн пазар, няма високи продажби и няма смисъл, в това да Ви представяме.


Произведенията трябва да са налични по време на изложбата И ДА НЕ СА ИЗЛОЖЕНИ НИКЪДЕ ДРУГАДЕ по време на изложбата. При продажба на представена при нас творба, моля да ни уведомите веднага, за да няма дублиране в продажбите. Препоръчваме ви, за да продавате по-добре, произведенията ви да бъдат рамкирани! Това силно важи за акварелни творби. 


ДОСТАВЯМЕ с фирми Еконт и Спиди, а за извън България - DHL 


Произведението първо се праща до Спийди "ОФИС Козлодуй" или Еконт "ОФИС Козлодуй" за НАША СМЕТКА.
Автори, които са от София могат да ги донесат лично при нас в депото на ул или да се договорят с нас за най-удобния начин за вземане на произведенията на телефон: +359897002285 . Ние организираме доставката до клиента. 


ПЛАЩАНЕТО на авторите се извършва минимум 2 седмици след продажбата, тъй като по закон клиента има право да върне работата в рамките на 14 дни след покупката. 


Индивидуално представяне "Автор на фокус":


За самостоятелно представяне КОМИСИОННАТА Е 40% и се приемат по 10 ексклузивни работи от автор

По време на самостоятелното представяне работите СЕ СЪХРАНЯВАТ В ДЕПОТО на КупиИзкуств.БГ, за да бъдат доставени максимално бързо на клиентите, особено за тези в чужбина. 

Създава се индивидуално под-меню в онлайн галерията. 

Индивидуална масирана реклама в Интернет и на страницата на КупиИзкуство.БГ.

 


Ползи от работата с онлайн галерията КупиИзкуство.БГ / BuyArt.BG:

Комисионната на галерията покрива следните ресурси:

- Масирана реклама в интернет (Google и в социалните мрежи Facebook и Instagram)

- Логистика по доставка в страната става с Еконт, а в чужбина с DHL, което включва преференциални цени и прави произведенията атрактивни за потенциалните купувачи. Организация на доставката (издаване на товарителници, следене на пратки и кореспонденция с купувачи), което значително облекчава авторите по техническия аспект на продажбите.

- Възможност да бъдете селектирани за представяне от нас за продажба на Вашите произведения в чужбина през англоезичната ни галерия ArtTomato

 
Ако искате да разберете първи за нови възможности за кандидатстване, АБОНИРАЙТЕ СЕ за мейлинг листата ни: