Copyright © 2023. All Rights Reserved
BG

Участвай в изложба

Участвай в изложба
ВРЕМЕННО СПИРАМЕ ОБЩИТЕ ИЗЛОЖБИ И ПРЕДСТАВЯНЕТО НА НОВИ АВТОРИ!

КупиИзкуство.БГ
е онлайн галерия, която дава възможност на художниците да продават свои произведения!

Обединеняваме творци в името на обща цел - да си помогнем заедно. Искаме да докажем, че може да съществува и функционира реален онлайн пазар за българско изкуство!

В тази галерия организираме за Вас, авторите, и за почитателите на вашето изкуство ежемесечно общи изложби с продължителност два месеца, в които представяме до пет одобрени произведения от всеки автор.


Правила за участие в изложбите на Онлайн галерия КупиИзкуство.БГ / BuyArt.BG  

Общите изложби се организират в началото на всеки календарен месец, а поканата за кандидатстване се изпраща в средата на предходния месец до всички автори, абонирани за нашия МЕЙЛИНГ ЛИСТ ЗА АВТОРИ
Ако сте се абонирали, но не виждате поканите в пощенската си кутия проверете в папката Spam / Спам и отметнете, че искате занапред всички имейли от КупиИзкуство.БГ да не отиват в тази папка! Изпращаме общо до 2-3 мейла месечно.

Поканата за кандидтстване се публикува също на
Фейсбук страницата на КупиИзкуство.БГ  където се намира най-отгоре във фийда или в хедъра. За това препоръчваме да харесате и последвате страницата, където също ще получавате известия за инициативите ни. 

Кандидатстването става с електронен ФОРМУЛЯР, който е в поканата и съобщението на страницата. Формулярът се попълва по отделно са всяко едно произведение! Прави се описание с минимум 2 снимки: обща и детайл, а е желателно да има допълнителна детална снимка, снимка на гръба и в някаква среда.

Произведенията в общите изложби се селектират. Подреждането става по реда на подаване на произведенията.

За съжаление нямаме възможност да даваме обратна връзка за произведенията, които не са одобрени, но ако сте кандидатствали с повече от 5 произведения и допълнителните също са одобрени ги визуализираме едно по едно при всяка осъществена продажба в рамките на двумесечната продължителност на изложбата.

Комисионната при продажби в общите изложби е 40%.
Тази комисионна включва масираната онлайн реклама, която правим на всяка изложба и участващите произведения!
Крайната цена, предлагана от авторите, трябва да бъде съизмерима с цените, на които предлага своите произведения в интернет. 

Произведенията трябва да са налични за изпращане с куриер по време на изложбата И Е ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО ДА НЕ СА ИЗЛОЖЕНИ ДРУГАДЕ. При продажба или друго, моля да ни уведомите веднага, за да няма дублиране в продажбите.  

При продажба произведението се изпраща до Спиди София "ОФИС Козлодуй" за НАША СМЕТКА.

Автори, които са от София могат да ги донесат лично в Арт Депото на КупиИзкуство.БГ или да се договорят с нас за най-удобния начин за вземане на произведенията на телефон: +359897002285 . Ние организираме доставката до клиента. 

ПЛАЩАНЕТО на авторите се извършва минимум до един месец след продажбата, тъй като по закон клиента има право да върне работата в рамките на 14 дни след покупката и също така ни трябва физическо време, да го организираме.  

Самостоятелно представяне в КупиИзкуство.БГ:

За самостоятелно представяне КОМИСИОННАТА Е 50% и се прави с не по-малко от 10 произведения от автор

По време на представянето работите СЕ СЪХРАНЯВАТ В АРТ ДЕПОТО на КупиИзкуств.БГ, за да бъдат доставени максимално бързо на клиентите, особено на тези от чужбина, както и да бъдат разгледани на живо от редовните клиенти  

Ползи от работата с онлайн галерията КупиИзкуство.БГ / BuyArt.BG:

Комисионната на галерията покрива следните ресурси:

- Масирана реклама в интернет (Google и в социалните мрежи Facebook и Instagram)

- Бърза доставка в рамките на страната със Спиди и до чужбина с DHL на много преференциални цени, което прави произведенията атрактивни за потенциалните купувачи. Организация на доставката (издаване на товарителници, следене на пратки и кореспонденция с купувачи), което значително облекчава авторите по техническия аспект на продажбите.
Памкираме произведенията при желание от страна на клиентите с рамки по техен избор!

Ако искате да разберете първи за нови възможности за кандидатстване, АБОНИРАЙТЕ СЕ за мейлинг листата ни: 
 
 РЕГИСТРАЦИОННА ФОРМА 

а за да сте сигурни, че поканите няма да отидат в папка Спам харесайте с Like и последвайте Фейсбук страницата на КупиИзкуство.БГ  и ще получавате известия от Фейсбук