Copyright © 2020. All Rights Reserved
BG

Участвай в изложба

Участвай в изложба
Измина една година, откакто създадохме Фейсбук групата "Купи изкуство, подкрепи художник"

 

Година обединение на творци в името на една обща цел - да си помогнем заедно. Една година, през която заедно успяхме да докажем, че може да съществува и функционира реален пазар на изкуството в България и то онлайн!

 

Вече с новото име "Купи изкуство", се превърна в платформа, която дава възможност на художниците да продават свои произведения!

На тази платформа ние започнахме да организираме за Вас, авторите, и за почитателите на Вашето изкуство ежемесечни изложби, в които представяме по едно произведение от всеки участващ автор.

 

Правила за участие в изложбите на Онлайн галерия КупиИзкуство.БГ / BuyArt.BG  

 

1. За станете един от авторите в онлайн галерията на КупиИзкуство.БГ, трябва да кандидатствате с онлайн формуляр, който може да намерите ТУК.  

2. При селекция, за всяка изложба, авторът попълва договор за представителство с галерията. 

3. Работите в изложбата се подреждат по реда на подаване, а на началната страница на галерията, произведенията са представени на произволен принцип.

4. При продажба на творба, авторът има право да добави нова, която се подрежда до продадената. 

5. За самостоятелна изложба авторите трябва да са участвали в поне три от общите ни изложби, да имат поне една продажба в галерията и да разполагат с 10 налични произведения. Предложения изпращайте на buyartbg@gmail.com.

6. След приключване на изложбата, работите не се спират от продажба. Ако определено произведение вече не е налично, насочваме клиента към други от същия автор или подобни от друг автор.

7. За доставка на територията на България използваме куриерска фирма Еконт, а извън България - DHL.


За изложбата през месец АВГУСТ кандидатствайте ТУК
 
 
Ако искате да получавате по имейл информация за бъдещите изложби на платформата, попълнете тази:
РЕГИСТРАЦИОННА ФОРМА
 

 

Благодарим Ви, че сме ЗАЕДНО!